Dylan Thomas

Dylan Thomas

Fact Checker

Biography

Nga rrugët e gjalla të Melburnit në plazhet e qeta të Gold Coast, udhëtimi i Dylan filloi jo në lojëra, por në gazetari. Pas vitesh ndërprerjeje të zhurmës në kërkim të fakteve, një projekt i mrekullueshëm e futi atë në botën e kazinove online. I magjepsur dhe duke njohur nevojën për të vërtetën në këtë fushë, Dylan i kaloi aftësitë e tij, duke lënë shenjë duke hedhur poshtë mitet dhe duke verifikuar faktet. Motivimi i tij i përditshëm? "Në një botë me shanse, mbështetuni në fakte."

Shibarium: Komunitet i lulëzuar, rritje mbresëlënëse dhe rritje e shkallës së djegies së SHIB
2024-02-16

Shibarium: Komunitet i lulëzuar, rritje mbresëlënëse dhe rritje e shkallës së djegies së SHIB

Komuniteti Shiba Inu, i njohur gjithashtu si ushtria SHIB, është mahnitur nga potenciali i Shibarium në hapësirën e kriptove. Ky zbulim erdhi gjatë një bisede midis Grok, një chatbot i inteligjencës artificiale i krijuar nga xAI i Elon Musk, dhe një anëtari të komunitetit SHIB. Grok vlerësoi Shibarium për fokusin e tij të fortë në angazhimin e komunitetit, duke krijuar një ndjenjë shoqërie dhe përkatësie. Humori dhe qetësia e komunitetit, shpesh të shprehura përmes memeve dhe shakave, kontribuojnë në një përvojë më të këndshme dhe të unifikuar. Për më tepër, angazhimi i Shibarium për të ndihmuar të tjerët dhe për të krijuar një ndikim pozitiv është njohur.

Pika historike e Bitcoin: Kapaciteti i tregut me 1 trilion dollarë dhe tejkalimi i gjigantëve
2024-02-14

Pika historike e Bitcoin: Kapaciteti i tregut me 1 trilion dollarë dhe tejkalimi i gjigantëve

Richard Teng, shefi i ri ekzekutiv i Binance, shkëmbimi më i madh i kriptomonedhave sipas vëllimit të tregtimit, shkoi në llogarinë e tij në Twitter/X për të komentuar arritjen e rëndësishme të Bitcoin sot. Bitcoin jo vetëm që tejkaloi nivelin e 51,000 dollarëve, por gjithashtu rifitoi kapitalizimin e tregut prej 1 trilion dollarësh për herë të parë që nga viti 2021. Teng e përshkroi këtë si një moment historik të madh për Bitcoin.

Kapitali Kenetic depoziton 4,1 milion argumente RNDR në Binance, fitime 15,95 milion dollarë
2024-02-14

Kapitali Kenetic depoziton 4,1 milion argumente RNDR në Binance, fitime 15,95 milion dollarë

Kenetic Capital, një investitor i shquar institucional, ka depozituar së fundmi këstin e fundit të pronave në Binance. Depozita përbëhet nga 4.1 milion argumente RNDR, të cilat vlerësohen në rreth 20.4 milion dollarë.

Dogwifhat: Ylli në rritje në mesin e monedhave meme
2024-02-14

Dogwifhat: Ylli në rritje në mesin e monedhave meme

Dogwifhat (WIF), monedha më e nxehtë meme në Solana, ka përjetuar një rritje të jashtëzakonshme, duke arritur sot 0,46 cent dollarë. Kjo rritje ka shtyrë kapitalizimin e tregut të Dogwifhat afër gjysmë miliardë dollarësh, duke siguruar pozicionin e saj si kriptomonedha e 123-të më e madhe sipas kapitalizimit të tregut.

Përditësimet më të fundit mbi monedhat kryesore: DOGE, SHIB dhe BONK Shihni fitimet
2024-02-14

Përditësimet më të fundit mbi monedhat kryesore: DOGE, SHIB dhe BONK Shihni fitimet

Sipas CoinMarketCap, shumica e monedhave po vendosin maja të reja lokale. Këtu janë përditësimet më të fundit mbi monedhat kryesore:

Bitcoin tejkalon kapitalin e tregut 1 trilion dollarë: Një ngjitje e qëndrueshme drejt rëndësisë financiare
2024-02-14

Bitcoin tejkalon kapitalin e tregut 1 trilion dollarë: Një ngjitje e qëndrueshme drejt rëndësisë financiare

Bitcoin ka arritur një moment historik të rëndësishëm, me kapitalizimin e tij të tregut që tejkalon 1 trilion dollarë. Kjo arritje forcon pozicionin e Bitcoin si një lojtar kryesor në botën financiare. Gjatë dy javëve të fundit, vlera e Bitcoin është rritur me një 20% mbresëlënës, duke kulmuar me rritjen e sotme në nivele të papara që nga dhjetori 2021.

PEPE e listuar në Bitstamp: Reagimi i papritur i tregut ngre pyetje
2024-02-14

PEPE e listuar në Bitstamp: Reagimi i papritur i tregut ngre pyetje

PEPE, kriptomonedha meme e bazuar në Ethereum e frymëzuar nga personazhi ikonik Pepe the Frog, është renditur në shkëmbimin kryesor të kriptove Bitstamp.

Flukset hyrëse të Bitcoin të BlackRock rriten në 5 miliardë dollarë, duke nxitur rritjen e tregut
2024-02-14

Flukset hyrëse të Bitcoin të BlackRock rriten në 5 miliardë dollarë, duke nxitur rritjen e tregut

Themeluesi i SkyBridge Capital Anthony Scaramucci ka hyrë në Twitter për të tërhequr vëmendjen për faktin se flukset hyrëse të Bitcoin të BlackRock kanë arritur një nivel të ri. Sipas Scaramucci, Bitcoin ETF i bazuar në spot i BlackRock, IBIT, ka parë flukse hyrëse prej 5 miliardë dollarësh, duke tejkaluar shifrën prej 3 miliardë dollarësh brenda muajit të parë të lançimit të tij.

Vëllim i madh i Shiba Inu Tokens të Transferuar: Implikimet dhe Ndikimi i Tregut
2024-02-14

Vëllim i madh i Shiba Inu Tokens të Transferuar: Implikimet dhe Ndikimi i Tregut

Një vëllim gjigant i argumenteve Shiba Inu, që arrin në 3.2 trilionë SHIB, është transferuar brenda vetëm 24 orëve. Kjo lëvizje e rëndësishme e argumenteve ka tërhequr vëmendjen e komunitetit të kriptomonedhave, duke ndezur spekulime rreth implikimeve të saj të mundshme.

Bitcoin tejkalon Markën 50,000 dollarë: Flukset hyrëse të ETF dhe performanca e Altcoin nxisin vrullin bullish
2024-02-14

Bitcoin tejkalon Markën 50,000 dollarë: Flukset hyrëse të ETF dhe performanca e Altcoin nxisin vrullin bullish

Bitcoin (BTC) ka bërë sërish tituj duke tejkaluar pragun e 50,000 dollarëve, duke u tregtuar me 51,186 dollarë. Kjo përfaqëson një rritje prej 2,19% në 24 orët e fundit dhe një rritje të ndjeshme prej 19,23% gjatë javës së kaluar.

Rritja e aktivitetit të përdoruesit dhe vëllimit të transferimit: Implikimet për ekosistemin Shiba Inu
2024-02-14

Rritja e aktivitetit të përdoruesit dhe vëllimit të transferimit: Implikimet për ekosistemin Shiba Inu

Zgjidhja e bllokut të Shiba Inu, Shibarium, kohët e fundit ka vërejtur një rritje të konsiderueshme të angazhimit në internet, duke treguar rritje shumëshifrore brenda një periudhe 24-orëshe. Metrikat e platformës pasqyrojnë një rritje të dukshme në pjesëmarrjen e përdoruesve, duke nënvizuar rëndësinë e saj në rritje brenda komunitetit të kriptove.

Modeli i mundshëm i ndryshimit të rënies që shfaqet për tregtarët e Ethereum
2024-02-14

Modeli i mundshëm i ndryshimit të rënies që shfaqet për tregtarët e Ethereum

Tregtarët e Ethereum po vërejnë një model të mundshëm të ndryshimit të rënies në grafikun ETH. Modeli, i njohur si një majë e dyfishtë, përbëhet nga dy maja të njëpasnjëshme me nivele të ngjashme çmimesh, të ndara nga një kufi i moderuar. Ky model sugjeron që momenti rritës po dobësohet dhe se arinjtë së shpejti mund të marrin kontrollin.

Bileta gërvishtëse