Termat & Kushtet

Damien Smith
PublisherDamien SmithPublisher
WriterArdit KrasniqiWriter

Kur përdorni faqen e internetit të CasinoRank, ju lutemi vini re se jeni dakord me termat dhe kushtet tona dhe duhet të jeni të vetëdijshëm për sa vijon:

Kufizimet

Duke qenë se CasinoRank mund të aksesohet në të gjithë botën në internet, ne mund të arrihemi në vende ose juridiksione që kanë rregulla të ndryshme të lojërave në internet nga ato që detyrohen shumica e përdoruesve. Nuk është praktike për ne që të kuptojmë se cilat ligje lidhen me ju dhe nëse jeni në gjendje të përdorni faqen tonë.

Kjo është arsyeja pse ne kemi vendosur kufizime për lojtarët nga pjesë të caktuara të botës. Nëse keni nevojë për sqarime të mëtejshme në lidhje me punën tonë në këtë fushë, ju lutemi na kontaktoni. Përdorimi i faqes sonë është i disponueshëm për personat mbi moshën 18 vjeç ose mbi moshën ligjore në juridiksionin e tyre, cilado qoftë më e larta.

CasinoRank do të rezervojë të drejtën tonë për të kërkuar vërtetimin e moshës në mënyrë që të sigurohemi që të miturit të mos hyjnë në sajt. Çdo lojë ose përdorim i faqes nga të miturit do të trajtohet si i pavlefshëm që përfshin çdo të ardhur fituese që një person ka marrë. Përdorimi i faqes nuk lejohet kur juridiksioni në atë zonë e ndalon një person të luajë.

Pjesëmarrja

Lojtarët mbajnë përgjegjësi të plotë për përdorimin e faqes së internetit të CasinoRank dhe ata luajnë sipas zgjedhjes dhe rrezikut të tyre. Një lojtar që vendos një bast me para të vërteta po e bën këtë duke treguar se ata lejohen ta bëjnë këtë ligjërisht.

Ne nuk jemi në gjendje të ofrojmë asnjë garanci në lidhje me statusin ligjor të çdo lojtari që angazhohet në aktivitete me para reale në ndonjë faqe interneti të jashtme.

Termat & Kushtet, Rregullat e Përgjithshme

  • Këto rregulla zbatohen për të gjitha aktet e mëposhtme:
  • Duke qenë një mysafir në faqen tonë
  • Krijimi i një llogarie me sitin
  • Përdorimi i parave reale ose bonus në vend
  • Marrja e një çmimi nga faqja

Më poshtë janë të gjitha pjesë e termave dhe kushteve të faqes:

Nëse jeni fitues, jeni në dispozicion për aktivitete promovuese të organizuara nga faqja. Ne gjithmonë do të përpiqemi të mbrojmë privatësinë tuaj gjatë këtyre kohërave.

Ju pranoni të gjitha termat dhe kushtet, duke përfshirë çdo rishikim të deklaruar.

Nëse nuk i kuptoni ose nuk pranoni termat dhe kushtet, do të hiqni veten nga faqja ose nuk do të ktheheni në të.

Ju ndërmerrni një rishikim periodik (rekomandohet çdo muaj) të termave dhe kushteve të faqes për t'u siguruar që jeni të përditësuar.

Se nuk ka asnjë kufizim ligjor ose ndonjë kufizim tjetër që do t'ju pengojë të luani në vend. Përgjegjësia për t'u siguruar që ju kualifikoheni i takon vetëm përdoruesit. Kjo përfshin përmbushjen e të gjitha kërkesave të moshës për juridiksionin tuaj.

Kushdo që hyn ose përdor faqen tonë nuk do të gjejë asnjë nga shërbimet tona, aktivitetet apo edhe materialet promovuese ose të gjitha materialet e tjera si fyese, të turpshme, të pakëndshme ose të pahijshme.

Të gjithë vizitorët dhe përdoruesit do të bien dakord që të mos lejojnë akses në llogarinë e tyre për asnjë palë të tretë dhe as nuk do të përdorin softuer për të hyrë në sajt në emër të tyre.

Përdoruesi duhet të kuptojë se nuk ka nevojë të vendosë një depozitë ose të vendosë një bast për të fituar dhe më pas të përdorë softuerin.

Të gjithë përdoruesit pranojnë të dëmshpërblejnë CasinoRank, punonjësit, drejtorët, zyrtarët dhe të gjithë agjentët, organizatat ose personat e lidhur ose të lidhur plotësisht kundër çdo detyrimi, kostoje, shpenzimi ose dëmi që lind nga çdo përdorim ose transaksion nga një përdorues në faqen tonë.

Transaksionet përfshijnë, por nuk kufizohen domosdoshmërisht në:

  • Fitimi i aksesit, përdorimi ose ripërdorimi i faqes sonë
  • Përdorimi ose ripërdorimi i materialeve të ofruara nga faqja jonë
  • Fitimi i aksesit, përdorimi ose ripërdorimi i serverit tonë
  • Përdorimi i faqes sonë
  • Pranimi i çdo çmimi të faqes sonë

Të gjithë përdoruesit do të dëmshpërblejnë CasinoRank, punonjësit, drejtorët, zyrtarët tanë dhe të gjithë agjentët, organizatat ose personat e lidhur ose të lidhur plotësisht kundër çdo detyrimi, kostoje, shpenzimi ose dëmi që rrjedh nga çdo veprim, ligjor ose ndryshe, i ndërmarrë nga një lojtar ose palë e tretë që vepron. në emër të një lojtari.

Kjo qëndron për të gjitha ndërveprimet ose angazhimet me CasinoRank, punonjësit, drejtorët, zyrtarët tanë dhe të gjithë agjentët, organizatat ose personat e lidhur ose të lidhur. Kjo përfshin, por jo domosdoshmërisht e kufizuar në çdo veprim që vjen për shkak të çdo kriminalizimi që ndodh brenda industrisë së lojrave në internet për juridiksionin e një lojtari të caktuar.

Të gjithë përdoruesit nuk kanë të drejtë për emrin e tregtimit të CasinoRank, kushtet tona specifike (për shembull linjat e pagesës) ose ndonjë material, term ose në ndonjë mënyrë tjetër të ofruar nga faqja jonë, softueri ose të përfshira në komunikim.

Çdo lojtar që aplikon për të hapur një llogari me para të vërteta me ne, na autorizon ne, dhe çdo agjent që punon me kërkesën tonë, të shqyrtojmë vlerësimin e tyre të kreditit dhe nëse ata janë në gjendje të jenë të denjë për kredinë për llogarinë. Kjo vlen për aplikimin fillestar dhe për çdo depozitë që një lojtar mund të bëjë gjatë kohës së tij në kazino.

Të gjitha promovimet tona kanë termat dhe kushtet e tyre specifike të cilat do të ofrohen nëpërmjet lidhjeve në faqet përkatëse të çdo promocionale. Nëse një përdorues nuk arrin të përmbushë T&C-të specifike promocionale, ai do të humbasë aksesin në bonusin e tij, i cili do të hiqet nga llogaria e përdoruesit në përputhje me Termat dhe Kushtet e kazinove të lidhura.

About the author
Damien Smith
Damien Smith
About

Damien "CryptoKing" Smith është një pionier në konvergjencën e kripto-lojërave. Nga brigjet e njomur nga dielli të Australisë deri te thellësitë dixhitale të kriptomonedhave, ai ka revolucionarizuar mënyrën se si lojtarët i shohin kazinotë në internet. Në CryptoCasinoRank, ai siguron që bota të shohë të ardhmen e lojërave, një kripto në një kohë.

Send email
More posts by Damien Smith