Lojë e përgjegjshme

Damien Smith
PublisherDamien SmithPublisher
WriterArdit KrasniqiWriter

Ndërsa shumica dërrmuese e lojtarëve në faqen tonë ose në ndonjë faqe interneti të lojrave luajnë për argëtim dhe janë në gjendje të mbajnë kontrollin e lojës së tyre, do të ketë një pakicë të vogël që nuk mund ta bëjë këtë. Për t'i dhënë vetes mundësinë më të mirë për të mbajtur nën kontroll lojën tuaj, ju lutemi mbani mend këto çështje:

  • Lojërat në internet duhet të shikohen si argëtim dhe jo si një mënyrë për të fituar para
  • Ju duhet të mbani kontroll të ngushtë mbi paratë që vini bast dhe duhet të jeni të përgatitur vetëm për të vënë bast që mund të përballoni të humbni.
  • Ju gjithashtu nuk duhet të ndiqni kurrë humbjet tuaja

Përveç shënimit të parave që shpenzoni kur luani, ju lutemi mbani shënim edhe kohën që shpenzoni kur luani lojëra.

Edhe pse Casino Rank ofron shërbime për argëtimin tuaj, ne e pranojmë dhe vlerësojmë se lojërat në internet mund të shkaktojnë probleme ose probleme për disa njerëz. Problemet e mundshme variojnë nga shpenzimi i shumë parave deri te zhvillimi i një varësie të fortë ndaj kumarit. Ne jemi plotësisht të përkushtuar për të ndërtuar një mjedis të përgjegjshëm për të gjitha lojërat tona dhe ne ndjekim dhe ruajmë standardet e industrisë në lidhje me këto kërkesa.

Kufijtë e depozitave

Një mënyrë se si një lojtar mund të ndihet më shumë në kontrollin e lojërave të tyre është duke vendosur kufizime në atë se sa mund të depozitojnë dhe ne mund të ndihmojmë me këtë. Lojtarët mund të vendosin kufizime në baza ditore, javore dhe madje mujore dhe çdo kërkesë për të ulur kufirin tuaj do të bëhet menjëherë. Një kërkesë për të rritur këtë kufi do të kërkojë të paktën 24 orë për t'u aktivizuar. Stafi i mbështetjes së klientit të kazinove në internet mund të ofrojë informacione të mëtejshme rreth vendosjes së kufijve të depozitave.

Vetëpërjashtimi

Përveçse ju ndihmojmë të vendosni kufijtë e depozitave me të cilët jeni të kënaqur, ne mund t'ju ndihmojmë të vendosni një periudhë vetëpërjashtimi nga faqja. Përsëri, stafi ynë i mbështetjes së klientit do të jetë më se i lumtur të ofrojë çdo ndihmë që ju nevojitet në këtë drejtim.

Periudhat më të zakonshme të vetëpërjashtimit përfshijnë një periudhë të shkurtër ftohjeje, prej të paktën 24 orësh, ose një periudhë më të ashpër të vetëpërjashtimit me një minimum prej 6 muajsh. Përdorimi i këtyre opsioneve do t'ju lërë të paaftë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj dhe ne gjithashtu bëjmë çmos për t'ju parandaluar të merrni materiale promovuese ose ndonjë komunikim tjetër nga ne gjatë periudhës suaj të vetëpërjashtimit. Përsëri, anëtarët tanë të stafit të mbështetjes së klientit janë të disponueshëm gjatë gjithë kohës nëse keni nevojë për ndihmë për të vendosur një periudhë të vetëpërjashtimit.

Mbrojtja

Në Kazino Rank, ne mbështesim plotësisht moshën minimale për të qenë në gjendje të luani lojëra kazino dhe mosha minimale për lojtarët është 18 vjeç. Megjithatë, me disa juridiksione që mbajnë një nivel moshe minimale më të vjetër për lojtarët, ne do të pranojmë cilido kufizim që është më i madh.

Ne sigurojmë që nuk i promovojmë shërbimet tona për fëmijët dhe nuk i inkurajojmë fëmijët të vizitojnë faqen jashtë vendit. Ne përdorim një sërë procedurash verifikimi për të qenë në gjendje të identifikojmë çdo lojtar ose vizitor potencial të mitur në vend. Ne pranojmë gjithashtu se me kompjuterët e familjes, laptopët ose pajisjet celulare që janë të disponueshëm për anëtarë të ndryshëm të familjes, ne jemi të prirur të punojmë së bashku me përdoruesit tanë për të siguruar që vetëm të rriturit ose kujdestarët përgjegjës të kenë akses në sajt ndërsa përdoruesit e mitur janë të mbrojtur nga lojërat dhe lojërat dhe lojërat e fatit. Nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme për të parandaluar që fëmijët tuaj të hyjnë në faqen tonë, ka një numër filtrash softuerësh që do të bllokojnë aksesin për përdoruesit e mitur.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë ose nëse mendoni se mund të keni një problem me lojërat e fatit, ju lutemi vizitoni lidhjet e mëposhtme:

About the author
Damien Smith
Damien Smith
About

Damien "CryptoKing" Smith është një pionier në konvergjencën e kripto-lojërave. Nga brigjet e njomur nga dielli të Australisë deri te thellësitë dixhitale të kriptomonedhave, ai ka revolucionarizuar mënyrën se si lojtarët i shohin kazinotë në internet. Në CryptoCasinoRank, ai siguron që bota të shohë të ardhmen e lojërave, një kripto në një kohë.

Send email
More posts by Damien Smith