Mohim përgjegjësie

Damien Smith
PublisherDamien SmithPublisher
WriterArdit KrasniqiWriter

Kazino Rank është një faqe interneti bashkëpunëtore e palëve të treta. Ai nuk është në pronësi apo operim të ndonjë kompanie të lojërave të fatit në Kazino Rank dhe nuk ofron asnjë shërbim kumari. Ajo që ne ofrojmë është një portal informativ, duke përfshirë komente dhe rekomandime për faqet e lojërave të fatit në internet, materiale strategjike të lojës dhe forma të tjera këshillash për vizitorët tanë.

Si një faqe interneti bashkëpunëtore, ne promovojmë dhe shfaqim reklama dhe lidhje për shërbimet e lojërave të fatit dhe faqet e tjera të internetit të palëve të treta. Renditja e Kazinosë nuk është e lidhur me asnjë nga faqet e jashtme të internetit të lidhura nga faqet e saj. Ne nuk jemi të detyruar dhe as nuk do të mbajmë përgjegjësi për ndonjë palë të tretë të lidhur nga faqja jonë e internetit. Lidhja jonë na jep të drejtën për komisione të krijuara nga referimet e motorëve të kërkimit dhe çdo aktivitet kualifikues nga vizitorët tanë.

Ndërsa ne bëjmë çdo përpjekje për t'u ofruar përdoruesve tanë informacion të saktë dhe të përditësuar, ne nuk mund të garantojmë vlefshmërinë e çdo detaji të dhënë në Rankimin e Kazinosë. Informacioni që vëmë në dispozicion është, sipas njohurive tona, të sakta në momentin e publikimit, por ne nuk japim asnjë garanci apo përfaqësim. Për më tepër, ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi ose ligjërisht përgjegjës për çdo përmbajtje ose sjellje që vizitorët tanë mund të hasin duke përdorur ndonjë nga lidhjet e jashtme në faqen tonë të internetit.

Përdoruesit tanë duhet të kuptojnë se kumari në internet për para të vërteta sjell rrezik. Ekziston gjithmonë mundësia që ata të humbasin para. Roli ynë si një portal i palëve të treta të lojërave të fatit është të sugjerojmë ato që ne besojmë se janë faqe të drejta lojrash. Përdorimi i çdo sajti të lojërave të fatit i promovuar në faqen tonë të internetit, qoftë si anëtar me lojëra falas ose me para të vërteta, është në diskrecionin e përdoruesit. Ju pranoni të mos mbani përgjegjës Onlinecasinorank.co ose ndonjë nga pronarët/punonjësit e tij për paratë e humbura në lojërat e fatit në internet.

Ju lutemi referojuni faqes tonë të Politikës së Privatësisë për më shumë informacion në lidhje me mbrojtjen e të dhënave të informacionit personal të vizitorëve tanë.

Përditësimet e këtyre Kushteve
Nëse ne, në çdo kohë, e gjykojmë të nevojshme të bëjmë ndryshime në kushtet e përdorimit, ne do të japim datën e rishikimit të tij më poshtë. Ju lutemi, kontrolloni shpesh për t'u siguruar që jeni njohur me versionin më të fundit.

About the author
Damien Smith
Damien Smith
About

Damien "CryptoKing" Smith është një pionier në konvergjencën e kripto-lojërave. Nga brigjet e njomur nga dielli të Australisë deri te thellësitë dixhitale të kriptomonedhave, ai ka revolucionarizuar mënyrën se si lojtarët i shohin kazinotë në internet. Në CryptoCasinoRank, ai siguron që bota të shohë të ardhmen e lojërave, një kripto në një kohë.

Send email
More posts by Damien Smith