Politika e privatësisë

Damien Smith
PublisherDamien SmithPublisher
WriterArdit KrasniqiWriter

Në Casino Rank ne jemi shumë të ndërgjegjshëm për privatësinë që ju takon dhe duhet të merrni kur vizitoni dhe përdorni këtë faqe. Ne e pranojmë se mbledhja e informacionit nga përdoruesit tanë është e rëndësishme, por po aq e rëndësishme është edhe mbrojtja e nevojave tuaja dhe sigurimi i informacionit tuaj të sigurt dhe të përdorur siç duhet.

Në këtë Politikë të Privatësisë, ne synojmë të përshkruajmë metodat që përdor Kazino Rank për të mbledhur, mirëmbajtur dhe më pas përdorimin e informacionit që ofrohet nga përdoruesit tanë.

Kushdo që përdor faqen e internetit të Kazino Rank po e bën këtë duke pranuar se ata pajtohen me kushtet e kushteve të politikës sonë të privatësisë dhe se ne kemi mundësinë të përdorim informacionin tuaj në mënyrën që përshkruhet në këtë politikë.

Nëse ndonjë përdorues nuk pajtohet që informacioni i tij të përdoret në mënyrën e përshkruar në politikën e privatësisë, ai duhet të ndalojë përdorimin e sajtit. Kazino Rank rezervon të drejtën për të ndryshuar Politikën tonë të Privatësisë në çdo moment. Çdo përdorues që vazhdon të përdorë faqen, qoftë pas njoftimit personal për këto ndryshime ose ndryshimeve të postuara në sajt, do të konsiderohet se i pranon këto ndryshime.

Përdorimi ynë i cookies

Ne përdorim cookies në këtë sajt dhe një cookie është një skedar që vendoset në hard diskun e pajisjes që përdoruesi përdor aksesin në sajt. Kuki përmban informacione që do të përdoren nga përdoruesi rregullisht kur të jetë në këtë sajt. Cookies janë shumë të zakonshme dhe zakonisht përdoren për të ruajtur dhe ruajtur detajet e hyrjes në uebsajt dhe çdo personalizim që një përdorues mund të ketë vendosur në sajt. CasinoRank përdor ndonjëherë vetëm cookie për qëllime operacionale të faqes.

Lexoni më shumë rreth politikave tona të cookie-ve këtu.

CasinoRank mbledh gjithashtu adresa IP për të ndihmuar me masat tona të sigurisë, çështjet e zgjidhjes së problemeve, detyrat e administrimit dhe për analizat statistikore. Adresa juaj IP mund të regjistrohet nga serverët tanë nëse vizitoni një faqe interneti të caktuar. Adresa juaj IP përbëhet nga një numër që është unik për pajisjen tuaj në internet.

Kini kujdes për zonat publike të faqes

Duhet të theksohet se çdo informacion që ofrohet nga çdo përdorues i faqes sonë në çdo zonë publike të faqes do të klasifikohet si informacion publik dhe të gjithë përdoruesit duhet të jenë të vetëdijshëm për këtë. Ne rekomandojmë që të gjithë përdoruesit të jenë diskretë dhe të mendojnë me kujdes për zbulimin e çdo detaj ose informacioni personal.

Të gjithë përdoruesit duhet të jenë të vetëdijshëm se çdo informacion që vendoset në një forum, tabelë mesazhesh, objekt bisede ose zona të tjera publike të internetit mund të merret dhe përdoret nga operatorë të palëve të treta.

Kjo mund të rezultojë që të merrni informacione promovuese, reklama ose mesazhe të pakërkuara. Ne nuk jemi në gjendje të ushtrojmë asnjë kontroll të palëve të treta, kështu që ju lutemi kini parasysh se nëse vendosni ndonjë informacion personal në një zonë publike të faqes sonë, mund të jeni duke e ekspozuar veten ndaj rrezikut.

Komunikimet

CasinoRank herë pas here do të përdorë detajet e kontaktit për t'ju ofruar informacion në lidhje me faqen tonë dhe shërbimet e ofruara që keni përdorur ose keni akses. Nëse keni dhënë pëlqimin për t'ju kontaktuar, ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë herë pas here mesazhe për shërbime që nuk kanë lidhje.

Ne u ofrojmë përdoruesve mundësinë për të hequr dorë nga marrja e mesazheve nga ne dhe kjo mundësi ofrohet kur ju kërkojmë informacionin tuaj. Ka gjithashtu mundësi për të hequr veten nga çdo listë kontaktesh që ju ofron materiale promovuese, megjithëse mund të merrni ende mesazhe të rëndësishme.

Ajo që përkufizohet si një mesazh i rëndësishëm sqarohet në seksion. Detajet se si të çabonoheni nga komunikimi me Kazino Rank do të përfshihen në çdo komunikim që ju dërgojmë.

Në CasinoRank mund të na duhet të marrim informacione personale që ju të mund të përdorni pjesë të zgjedhura të faqes sonë ose të përdorni shërbime të caktuara. Ne mund të mbledhim informacion në pika të ndryshme, duke përfshirë: kur regjistroheni, kur e ofroni vullnetarisht, kur e zbuloni atë në zonat publike të faqes ose në çdo komunikim të drejtpërdrejtë me veten tonë. Ky informacion personal mund të përdoret për shërbimet e faturimit, për të ndihmuar në menaxhimin e llogarisë tuaj dhe për të ofruar materialin tuaj promovues.

Palë të treta dhe agjentë të jashtëm

Ne do të vërtetojmë informacionin personal që na keni dhënë kundrejt bazave të të dhënave përkatëse të palëve të treta. Duke pranuar termat dhe kushtet tona, ju na jepni pëlqimin për të kryer këto kontrolle. Të gjitha kontrollet, duke përfshirë kontrollet me agjencitë e referencës së kredisë, bëhen për të konfirmuar identitetet dhe nuk do të ketë asnjë ndikim në vlerësimin tuaj të kreditit. Ne veprojmë në përputhje me legjislacionin për mbrojtjen e të dhënave.

Kur ndonjë nga partnerët ose kontraktorët tanë të jashtëm është në gjendje të aksesojë informacionin tuaj, ata duhet t'u përmbahen politikave të privatësisë që ne i përmbahemi. Faqja jonë ofron lidhje me faqet e palëve të treta dhe nëse vizitoni këto sajte, duhet të jeni të vetëdijshëm se politika jonë e privatësisë nuk shtrihet në këto sajte. Ju duhet të kontrolloni politikën individuale të privatësisë së këtyre faqeve për t'u siguruar që jeni të kënaqur duke përdorur këto sajte.

Nëse kërkohet me ligj, CasinoRank mund të zbulojë informacione personale të përdoruesve tanë. Nëse një palë e tretë pretendon se ju keni shkelur çdo të drejtë të pronësisë intelektuale që ata kanë dhe mund të sigurojë verifikim të arsyeshëm se e keni bërë këtë, ne mund t'ju ofrojmë të dhënat tuaja personale.

Nëse CasinoRank shitet, shkrihet ose konsolidohet, mund të ndodhë që të dhënat tuaja personale të transferohen në kompaninë e re.

Ju duhet të jeni të vetëdijshëm se çdo informacion i dhënë nga ju mund të gjendet dhe më pas të përpunohet jashtë MB. Ky informacion mund të përpunohet në çdo vend ku operojnë CasinoRank, ose ndonjë filial, agjent ose partner filial.

Patronazhi juaj i faqes jep pëlqimin tuaj që ne të transferojmë ose përpunojmë informacionin tuaj larg nga MB. Ne gjithmonë do të ndërmarrim hapa të fortë për të siguruar që informacioni juaj të jetë i mbrojtur mirë, duke përfshirë përdorimin e metodave dhe teknologjive të respektuara të sigurisë.

Ndërsa ne përpiqemi të bëjmë gjithçka në fuqinë tonë për të mbajtur të sigurt informacionin tuaj, natyra e internetit do të thotë se është e pamundur të sigurohet që transmetimet të mbahen 100% të sigurta. Kjo do të thotë që ne nuk jemi në gjendje të marrim përgjegjësi ose të mbajmë asnjë përgjegjësi për çdo kalim të informacionit personal që ndodh për shkak të gabimeve të transmetimit, palëve të treta që fitojnë akses nëpërmjet mjeteve të paautorizuara ose ndonjë arsye tjetër mbi të cilën ne nuk kemi kontroll.

Ju gjithashtu keni një rol për të luajtur

Për t'u siguruar që të qëndroni të sigurt në internet dhe informacioni juaj të mbetet i sigurt, ju keni një rol për të luajtur. Ju keni përgjegjësinë për të siguruar që ID dhe fjalëkalimet tuaja të mbeten të sigurta dhe duhet të kujdeseni që informacioni juaj të mbetet i sigurt në çdo kohë.

Ne ofrojmë gjithashtu mundësinë për të përditësuar, korrigjuar ose hequr pjesë të caktuara të informacionit tuaj dhe ju jeni të lirë ta bëni këtë nëse keni shqetësime rreth saktësisë ose asaj që zbulohet. Ne rezervojmë të drejtën tonë për të vendosur një tarifë të drejtë për ofrimin e kopjeve të çdo informacioni.

Nëse vendosni të fshini informacionin, mund të zbuloni se nuk jeni më në gjendje të përdorni shërbime ose pjesë të caktuara të faqes. Nëse kjo ndodh, politika jonë është të mos japim rimbursim. Megjithatë, ne ende mund t'i ruajmë të dhënat tuaja personale në skedarët tanë për të na mundësuar të zgjidhim problemet, t'i japim fund mosmarrëveshjeve, të sigurojmë që marrëveshja jonë e përdoruesit të mbetet në fuqi dhe të sigurohemi që jemi në përputhje me të gjitha kërkesat ligjore dhe teknike të funksionimit të faqes sonë.

Çdokush që përdor faqen e internetit Onlinecasinorank.org po e bën këtë duke pranuar se ata pajtohen me kushtet e politikës sonë të privatësisë dhe se ne kemi mundësinë të përdorim informacionin tuaj në mënyrën që përshkruhet në këtë politikë.

Nëse ndonjë përdorues nuk pajtohet që informacioni i tij të përdoret në mënyrën e përshkruar në politikën e privatësisë, ai duhet të ndalojë përdorimin e sajtit. Onlinecasinorank.org rezervon të drejtën për të ndryshuar Politikën tonë të Privatësisë në çdo moment. Çdo përdorues që vazhdon të përdorë faqen, qoftë pas njoftimit personal për këto ndryshime ose ndryshimeve të postuara në sajt, do të konsiderohet se i pranon këto ndryshime.

About the author
Damien Smith
Damien Smith
About

Damien "CryptoKing" Smith është një pionier në konvergjencën e kripto-lojërave. Nga brigjet e njomur nga dielli të Australisë deri te thellësitë dixhitale të kriptomonedhave, ai ka revolucionarizuar mënyrën se si lojtarët i shohin kazinotë në internet. Në CryptoCasinoRank, ai siguron që bota të shohë të ardhmen e lojërave, një kripto në një kohë.

Send email
More posts by Damien Smith